DSC05132
DSC05140
DSC05155
DSC05148
DSC02241
DSC05188
DSC05171
DSC05182
DSC05229
DSC05235-Edit
DSC05220
DSC05207
DSC05200
DSC05213
DSC02239
DSC05276
DSC05249
DSC05258
DSC05268-Edit
DSC05262
DSC05293
DSC05296
DSC05306
DSC05319
DSC05326-Edit
DSC05332
DSC05443
DSC05453
DSC05374
DSC05386-Edit
DSC05403-Edit
DSC05397-Edit
DSC05412-Edit
DSC05416
DSC05425-Edit
DSC05430
DSC02252
DSC05344
DSC05338
DSC02247
DSC05350
DSC05457
לפני
אחרי
לפני
אחרי
סלון -מטבח
חזית קיר רב שימושי
חדר שינה הורים
חדר שינה הורים

,על הפרויקט - משפחה בת 4 נפשות , ביקשו לבצע תכנון מחודש בביתם, כזה שינצל את החלל הנתון בצורה מקסימלית ויאפשר עוד חדר לילד השני , הם ביקשו שהחלל יעוצב בצורה נעימה ומרעננת

 בנוסף, ביקשו תכנון אופציונאלי למיקום מדרגות לשלב מאוחר יותר כשירצו לבנות עוד קומה, הלקוחות ביקשו בית שמתהדר בגוונים עמוקים נעימים ומונוכרומטיים

מצב התחלתי
אופציה נבחרת
מבט לסלון
מבט מהכניסה
מבט לחדר שינה חדש דרך חדר עבודה
מבט לחדר השינה
אמבטיה
כניסה
כניסה לסלון
מבט לחלל עבודה
חלל עבודה
חדר שינה
אחסון חכם באמבטיה
רצפת שירותים מאוירת
בית בצור יגאל
המטבח-שילוב בין קלאסי למודרני
מבט לחדר מגורים
סוויטת הורים
מקלחת סוויטת הורים

 דירת פנטהאוז בת 5 חדרים שהוסבה לדירת 4 חדרים , הדגש היה על עיצוב עשיר  ומעט נובורישי אך ברכות ואלגנטיות , תוך שימוש בצבעים מונוכרומטים

דיירי הבית הנם זוג אוהבי חיים ומארחים רבות, לכן היה חשוב להם ליצור את עיצוב החלל באופן כזה שיתכתב עם עולמם הפנימי

DSC05350